Oppustelig hovedpude

DKK49.00

Oppustelig hovedpude fra skotske Highlander. Brug hovedpuden både i flyet og på vandrehjemmet.

Backpacker man på et budget, kan det være rigtig rart, at have medbragt sin egen hovedpude. Det er ikke alle billige hoteller og vandrehjem, som tilbyder dig sådan en.

En oppustelig hovedpude er ideel til backpacking, da luften kan tages ud af den, sådan så den fylder minimalt.

✅ Vejer kun 130 gram

✅ Nem inflation og deflation med sikkerhedsventil

✅ Let og kompakt

Tip: leder du efter en oppustelig nakkepude?

Ikke på lager

Varenummer (SKU): AIR050-BL Kategori:

Beskrivelse

En oppustelig hovedpude til mange formål 

Når du skal ud at rejse, kan du selv nemt optimere komforten. Allerede på flyturen kan det være svært at føle sig til rette og udnytte turen til at sove. Med en oppustelig hovedpude bliver du mere komfortabel i rigtigt mange forskellige situationer.

Din rejse får hurtigt en meget bedre start, hvis du ankommer, og er udhvilet. Investér i en oppustelig hovedpude, så du er på forkant. Mange hoteller og andre overnatningsmuligheder tilbyder heller ikke en hovedpude. Derfor kan det være yderst belejligt at have medbragt sin egen.

En oppustelig hovedpude fylder næsten ingenting, når luften lukkes ud. Den vejer heller ikke spor – blot 130 gram. Du kan tage den med på dagsudflugter undervejs på din tur. Måske du skal besøge seværdigheder, som kræver længere bus- eller togture. Her kan du hurtigt puste din hovedpude op og lade batterierne op på en behagelig måde.

Hvis du skal overnatte udendørs i naturen, er en oppustelig hovedpude også ideel. Put den i tasken og brug resten af pladsen på det du ellers skal have med. Du vil med garanti få en bedre nats søvn. Hvad end det er på et billigere hotel eller vandrehjem, der ikke tilbyder denne service. Eller i et shelter på din trekking-tur.

Puden er både nem at puste op og pakke sammen. Den har sikkerhedsventil og en meget blød overflade. Mærket er Highlander, som er kendt for gode priser og høj kvalitet. Vi anbefaler en oppustelig hovedpude både til fly, anden transport og overnatning. Puden kan bruges udendørs såvel som indendørs. Øg din egen komfort og få mere ud af dagene på dit rejse-eventyr. Puden kan også sagtens bruges, når du blot skal slappe af i en park. Giv dit hovede lidt støtte, når du f.eks. læser en bog eller tag den med på stranden, når du soler. 

Specifikationer om puden:

• Måler 43 x 26 x 10cm i brug
• Vejer blot 130 gram
• PVC materiale

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oppustelig hovedpude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *