Myggespray DEET 50+ 100ml

DKK99.00

Myggespray med 50% DEET, som er bevist værende det bedste beskyttelsesmiddel på markedet mod myggestik.

Myggesprayen beskytter i op til 10 timer, hvorefter der igen skal påføres spray.

✅ 50% DEET – Høj beskyttelse
✅ Op til 10 timers beskyttelse
✅ Holdbar i 24 måneder efter åbning
✅ DEET er bevist som det bedste beskyttelsesmiddel på markedet mod myggestik

OBS. I områder med høj temperatur og luftfugtighed kan det være nødvendigt, at påføre myggesprayen igen indenfor de 10 timer.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

En myggespray med DEET til alle miljøer

Hvis du har et backpackereventyr i vente, har du måske tænkt over faren for myg. I mange lande er det ikke anbefalet at tage medicin til forebyggelse af de sygdomme, som myg kan overføre. I stedet anbefales det at benytte en god myggespray. I dette tilfælde er en myggespray med DEET det mest beskyttende.

Faktisk er det bevist at midlet DEET, er det, der beskytter allerbedst mod stik fra myg og andre insekter. Myg overfører flere forskellige farlige sygdomme. Blandt andet kan de overføre malaria-, dengue- og zikavirus. At få en sygdom overført af en myg kan medføre store plager. Derfor er det en god idé at vælge en myggespray, der har høj styrke og god effekt.

Denne myggespray med DEET er fremstillet af Lifesystems, som er et meget anderkendt mærke. Du kan bruge den i alle slags miljøer og omgivelser. Den holder i op til 10 timer afhængigt af, hvor varmt og fugtigt et miljø du befinder dig i. Som regel er det dog kun nødvendigt at påføre sprayen hver 10. time.

Udover DEET indeholder den også andre naturlige ingredienser, der stopper myg og insekter som lander på dig i at bide eller stikke. Sprayen kan bruges til børn helt ned i toårsalderen.

Denne myggespray er uundværlig, når du rejser til lande, hvor der er mange myg. Især, hvis disse myg potentielt kan smitte med forskellige sygdomme. Flasken indeholder 100 ml, og er effektiv et år efter åbning.

Hvad enten du blot ønsker at beskytte dig selv mod myggestik på grund af gener, eller ønsker beskyttelse for sygdomme, så er denne myggespray med DEET et oplagt valg. 

Sprayen kan bruges til alle slags aktiviteter. Jungleture, trekking, klatring eller byvandring. Ligegyldigt hvad holdes du beskyttet i op mod 10 timer.

Specifikationer:

• Vejer 132 gram
• Måler 4 x 13,8cm

Vigtigt at vide:

• Må IKKE komme i kontakt med øjne eller mund
• Myggesprayen kan beskadeige plastic, lakker etc.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Myggespray DEET 50+ 100ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *